Levering og returnering

Levering 

Anna Linn Jewellery tilbyder muligheden for gratis levering på alle ordre over 49 kr. Ordren bliver sendt indenfor 1 til 3 hverdage efter bestilling, og vi bestræber os altid på at sende det hurtigts muligt. Skulle der være uventede forsinkelser på din ordre, kontakter vi dig direkte. 

Ved betalingen kan du vælge imellem flere forskellige slags levering:

BEMÆRK: I juletiden vil der ikke være mulighed for at vælge Postnord quickbrev levering uden tracking, da de mange pakker der er i omløb i denne tid, gør at denne type levering bliver mere usikker siden pakken ikke kan trackes.

Postnord hjemmelevering med tracking: 65 kr

Leveringstiden er 1-2 dage efter indlevering

Pakken leveres ved modtagerens hjemmeadresse

Du modtager et trackingnummer på email og sms, hvor du kan følge pakken

GLS pakkeshop levering med tracking: 44 kr

Leveringtiden er 1-3 dage efter indlevering

Kan afhentes i en pakkeshop nær dig

Du modtager et trackingnummer på email og sms, hvor du kan følge pakken

Ønsker du levering til en bestemt pakkeshop nær dig, kan du skrive det i kommentaren til din ordre.

 

DAO pakkeshop levering med tracking: 39 kr

Leveringtiden er 1-3 dage efter indlevering (leveres også i weekender)

Kan afhentes i en pakkeshop nær dig

Du modtager et trackingnummer på email og sms, hvor du kan følge pakken

Ønsker du levering til en bestemt pakkeshop nær dig, kan du skrive det i kommentaren til din ordre.

Postnord quickbrev hjemmelevering uden tracking: 29 kr

Leveringstiden er typisk 1-2 hverdage efter indlevering

Gælder kun for bestillinger under 100g

Sendes som brev og kan IKKE spores af hverken os eller modtager.

 

Da quickbrevet ikke kan spores, er det mindre sikkert at sende med denne leveringsform, dog har Postnord et kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed på minimum 97% for brevpakker.

I tilfælde af at oplever forsinkelser på forsendelsen eller du slet ikke har modtager din ordre fra Postnord, kan du kontakte Postnord og eller mig på mail annalinnjewellery@gmail.com, så kan vi forsøge at lave en eftersøgning på pakken.

Vent dog venligst 5-7 dage fra indlevering med at kontakte os, da quickbrevet i nogle tilfælde bliver forvekslet med et almindeligt brev, der bliver leveret indenfor 5-7 dage. 

Vi tager ikke ansvar for udeblevne pakker, når først vi har indleveret dem til den valgte leverandør. 

Vi tager ikke ansvar for forsinkelser på levering fra fragtfirmaerne, men du kan for det meste i høj grad stole på den estimerede leveringstid. 

Returnering

Efter du har modtaget din ordre, har du 14-dages fortrydelsesret. Dog betales forsendelsesomkostningerne i forbindelse med returnering af køberen.

Du har som køber ansvaret for varerne, indtil vi har modtaget pakken. Det vil sige, at hvis pakken bliver væk under forsendelsen, er det desværre ikke muligt for dig at få pengene retur. 

Returvarer skal returneres i den samme stand som de er modtaget i, og brugte varer kan dermed ikke returneres.

Bliver varens stand godkendt, når vi har modtaget den, vil du få pengene for varerne tilbage. Dvs. at prisen på fragt ikke returneres, men kun værdien af de varer du havde bestilt.  

Har du fået gratis fragt på din ordre, er det naturligvis hele købesummen der returneres. 

Julegaver

Julegaver kan returneres op til 14 dage efter d.24 december, også selvom de er bestilt før på hjemmesiden. For at returnere en julegave skal du blot kontakte os over mail annalinnjewellery@gmail.com.

Førnævnte regler og betingelser gælder stadig for returnering af julegaver og køberen betaler stadig forsendelsesomkostningerne i forbindelse med returneringen. 

Reklamationsret

Anna Linn Jewellery tilbyder 2 års reklamationsret på produktions- og materialefejl.

I tilfælde af du gerne vil gøre brug af reklamationsretten, kan du sende en klage til os på e-mail annalinnjewellery@gmail.com, og forklare hvad fejlen på varen indebærer.

I tilfælde af at der er sket en fejl og reklamationsretten er berettiget, forbeholder vi os retten til at afhjælpe reklamationen ved reparation eller erstatte den med en ny vare, fremfor at tilbagebetale købesummen. Hertil betaler vi omkostningerne for fragt.

Reklamationsretten dækker ikke skader, mangler eller slid, der er opstået i forbindelse med forkert brug, dårlig vedligeholdelse eller vold ved brugen af smykkerne.

Derudover dækker reklamationsretten heller ikke ved utilfredshed omkring materialernes udseende, og du skal derfor være opmærksom på at ferskvandsperler naturligt har forskellige former, farver og udtryk, som du kan læse mere om i afsnittet om materialer.

Dog kan du returnere din vare indenfor 14 dage, hvis du er utilfreds med udseendet af smykket.