Privatlivspolitik

Privatlivspolitik

Når du er kunde/potentiel kunde hos Anna Linn Jewellery behandler vi udelukkende de personoplysninger, som du selv giver til os i forbindelse med bestilling og evt. tilmelding af nyhedsbrevet. Dette inkluderer oplysninger som dit navn, firmanavn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse og dine køb.

Disse oplysninger indsamles med henblik på at levere ydelserne, fakturere og føre statistik, samt opretholde vores kunderegister og fremsende markedsføringsmateriale, såfremt du har givet dit samtykke til dette.

Modtager du markedsføring fra Anna Linn Jewellery sendes den til din oplyste e-mail, og vi behandler i denne forbindelse også dit brug af den markedsføring, vi sender til dig (herunder hvorvidt du f.eks. har åbnet e-mailen, om e-mailen er læst og hvilke links du har åbnet).

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev giver du Anna Linn Jewellery samtykke til at behandle dine personoplysninger alene til det formål at modtage nyhedsbreve og markedsføringsmateriale. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at framelde dig nyhedsbrevet, dette kan gøres nederst i nyhedsbrevet.

Anna Linn Jewellery videregiver udelukkende dine persondata til andre leverandører og/eller serviceudbydere i forbindelse med den almindelige drift af vores virksomhed. Dette inkluderer bl.a. det valgte fragtfirma, som pakken sendes med. Anna Linn Jewellery kan endvidere videregive dine persondata til en offentlig myndighed i situationer, hvor vi er direkte forpligtet til det gennem lovgivning og underretningsforpligtelser.

Dine personoplysninger opbevares kun så længe det er nødvendigt for at opfylde de formål, hvortil de er indsamlet. Når dine oplysninger ikke længere er nødvendige, vil de blive slettet på en sikkerhedsmæssigt forsvarlig måde.

 

Dine rettigheder i forbindelse med vores privatlivspolitik, inkluderer at du til enhver tid kan trække ethvert samtykke tilbage, ved at sende os en e-mail på annalinnjewellery@gmail.com. Tilbagekaldelse af dit samtykke vil ikke påvirke lovligheden af behandlingen på grundlag af samtykke, inden det er blevet trukket tilbage. Derudover vil det ikke påvirke nogen behandling, der udføres på anden lovlig basis. Dine rettigheder inkluderer derudover ret til indsigt, ret til berigtigelse, ret til begrænsning af behandling, ret til at gøre indsigelse, ret til dataportabilitet og ret til at indgive en klage til Datatilsynet.

Skulle du have nogle spørgsmål el.l. kan du altid kontakte os på e-mail, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.