Om Anna Linn Jewellery

Vores værdier

Hos Anna Linn Jewellery ønsker vi at kvinder skal føle sig selvsikre i at udtrykke deres femininitet og stil. I vores verden vil vi ikke høre nogen sige “de er super flotte, men jeg tør ikke tage dem på” eller “ej jeg elsker virkelig de her, men jeg er bange for det bliver for meget til mig”. Det er nemlig slut med at holde dig tilbage i frygt for hvad andre tænker om dig. Du skal tage lige præcis det på, som glæder dig når du ser dig i spejlet. For det er det eneste der betyder noget i den sidste ende. 

 

Udover at vi tror på en verden hvor kvinder føler sig selvsikre og stærke i deres egen stil og femininitet, tror vi også på en verden, hvor kvinder ikke skal dømmes på deres ydre. At man som kvinde bruger smykker, går op i sin stil og har løst hængende hår, skal ikke betyde at man bliver taget mindre seriøst eller ses som mindre intelligent.

Et velkendt eksempel på dette er Helle Thorning Schmidt, der i sin periode som statsminister ofte fik diverse negative kommentarer for at have en mere feminin og iøjnefaldende stil. Og i en artikel til Alt For Damerne skriver hun bl.a. følgende:


“Jeg tror, at kvinder tænker, at hvis de bliver for meget kvinde, så har folk svært ved at tage dem alvorligt som politikere eller på andre ledende poster. Og der skal ikke særlig meget til. Jeg var en ret ung formand, og jeg følte virkelig, at jeg var nødt til at holde igen med min feminine side for at blive taget alvorligt.” 

- Helle Thorning Schmidt, Alt for Damerne, januar 2020


Men det er ikke kun højtstående politikere og ledere der undertrykker deres femininitet og stil. Jeg har selv gentagne gange hørt mine veninder sige noget ala “de er super flotte, men jeg tør ikke tage dem på” eller “ej jeg elsker virkelig de her, men jeg er bange for det ikk passer til mig”, hvilket jeg altid har haft svært ved at sætte mig ind i. Min holdning er nemlig den, at du kan have lige præcis det på som du vil. Er der noget du beundrer og synes er flot, så tag det dog på! 

Og ved du hvad den gode nyhed er? Smykker er nemlig noget der passer til alle, uanset størrelse, alder, årstid mm. Så slå dig løs, der er ingen grund til at holde sig tilbage for andres skyld!


Personen bag Anna Linn Jewellery

Mit navn er Anna Linn og jeg er ejer af Anna Linn Jewellery, som jeg startede tilbage i februar 2021. Som mange andre oplevede jeg en stormende kedsomhed under corona nedlukningerne, og da jeg er en person som elsker at have projekter og udvikle på idéer, gik der heller ikke længe før jeg opsøgte en ny interesse - smykker. 

Herefter blev jeg hurtigt forelsket i at designe og lave smykker derhjemme ved mit skrivebord, og folk begyndte lige så stille at foreslå mig, at sælge mine smykker. Så mens jeg færdiggjorde min studentereksamen oprettede jeg virksomheden Anna Linn Jewellery, hvilket jeg har nydt at arbejde på lige siden. 

Jeg har altid elsket at bruge mine hænder og mine kreative evner, og Anna Linn Jewellery har været den perfekte mulighed for både at udfolde mig kreativt og udleve mine iværksætterdrømme.