Handelsbetingelser

Bestilling og betaling

Bestilling og betaling foregår trygt igennem Shopifys betalingssystem. Ved bestillingen kan du vælge hvilken betalingstype du ønsker at gennemføre bestillingen med, og pengene vil herefter blive trukket fra din konto, når pakken er blevet sendt afsted til dig med den valgte leveringsform.

Vi trækker dermed ikke pengene fra din konto før pakken er på vej til dig.

Prisen for varen er oplyst på hjemmesiden og under bestillingen, og prisen når du køber varen er den gældende pris. Kommer en vare på tilbud på et senere tilbud eller glemmer du at tilføje en rabatkode, er det dermed dit eget ansvar og vi giver ikke rabat allerede gennemførte ordrer. Ønsker du at modtage en faktura for din bestilling kan du få dette tilsendt via e-mail.

Når du gennemfører din bestilling, accepterer du derudover følgende handelsbetingelser og privatlivspolitik.

Forsendelse

Der er gratis fragt på alle ordre over 499 kr.

For ordrer under 499 kr betaler køber selv for den leveringstype der bliver valgt ved bestillingen.

Vi tager ikke ansvar for udeblevne pakker, når pakken først er sendt af sted med den valgte leverandør. Prøv at kontakte leverandøren direkte, da de har bedre mulighed for at tracke pakken.

Oplever du problemer med din levering er du også velkommen til at kontakte os på e-mail annalinnjewellery@gmail.com.

Returnering

Efter du har modtaget din ordre, har du 14-dages fortrydelsesret. Dog betales forsendelsesomkostningerne i forbindelse med returnering af køberen.

Du har som køber ansvaret for varerne, indtil vi har modtaget pakken. Det vil sige, at hvis pakken bliver væk under forsendelsen, er det desværre ikke muligt for dig at få pengene retur.

Returvarer skal returneres i den samme stand som de er modtaget i, og brugte varer kan dermed ikke returneres.

Bliver varens stand godkendt, når vi har modtaget den, vil du få prisen for varerne tilbage. Dvs. at prisen på fragt ikke returneres, men kun værdien af de varer du havde bestilt. 

Har du fået gratis fragt på din ordre, er det naturligvis hele ordresummen der returneres.

Ønsker du at returnere en eller flere varer skal du sende en e-mail til annalinnjewellery@gmail.com, hvor du oplyser dit ordrenummer og hvilken vare du ønsker at returnere.

Reklamationsret

Anna Linn Jewellery tilbyder 2 års reklamationsret på produktions- og materialefejl.

I tilfælde af du gerne vil gøre brug af reklamationsretten, kan du sende en klage til os på e-mail annalinnjewellery@gmail.com, og forklare hvad fejlen på varen indebærer.

I tilfælde af at der er sket en fejl og reklamationsretten er berettiget, forbeholder vi os retten til at afhjælpe reklamationen ved reparation eller erstatte den med en ny vare, fremfor at tilbagebetale købesummen. Hertil betaler vi omkostningerne for fragt.

Reklamationsretten dækker ikke skader, mangler eller slid, der er opstået i forbindelse med forkert brug, dårlig vedligeholdelse eller vold ved brugen af smykkerne.

Derudover dækker reklamationsretten heller ikke ved utilfredshed omkring materialernes udseende. Dette inkluderer også utilfredshed omkring forgyldt og forsølvet messings holdbarhed, og du skal derudover også være opmærksom på at ferskvandsperler naturligt har forskellige former, farver og udtryk, som du kan læse mere om i afsnittet om materialer.

Dog kan du returnere din vare indenfor 14 dage, hvis du er utilfreds med udseendet af smykket, såfremt at smykket er ubrugt.

Privatlivspolitik

Når du er kunde/potentiel kunde hos Anna Linn Jewellery behandler vi udelukkende de personoplysninger, som du selv giver til os i forbindelse med bestilling og evt. tilmelding af nyhedsbrevet. Dette inkluderer oplysninger som dit navn, firmanavn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse og dine køb.

Disse oplysninger indsamles med henblik på at levere ydelserne, fakturere og føre statistik, samt opretholde vores kunderegister og fremsende markedsføringsmateriale, såfremt du har givet dit samtykke til dette.

Modtager du markedsføring fra Anna Linn Jewellery sendes den til din oplyste e-mail, og vi behandler i denne forbindelse også dit brug af den markedsføring, vi sender til dig (herunder hvorvidt du f.eks. har åbnet e-mailen, om e-mailen er læst og hvilke links du har åbnet).

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev giver du Anna Linn Jewellery samtykke til at behandle dine personoplysninger alene til det formål at modtage nyhedsbreve og markedsføringsmateriale. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at framelde dig nyhedsbrevet, dette kan gøres nederst i nyhedsbrevet.

Anna Linn Jewellery videregiver udelukkende dine persondata til andre leverandører og/eller serviceudbydere i forbindelse med den almindelige drift af vores virksomhed. Dette inkluderer bl.a. det valgte fragtfirma, som pakken sendes med. Anna Linn Jewellery kan endvidere videregive dine persondata til en offentlig myndighed i situationer, hvor vi er direkte forpligtet til det gennem lovgivning og underretningsforpligtelser.

Dine personoplysninger opbevares kun så længe det er nødvendigt for at opfylde de formål, hvortil de er indsamlet. Når dine oplysninger ikke længere er nødvendige, vil de blive slettet på en sikkerhedsmæssigt forsvarlig måde.

 

Dine rettigheder i forbindelse med vores privatlivspolitik, inkluderer at du til enhver tid kan trække ethvert samtykke tilbage, ved at sende os en e-mail på annalinnjewellery@gmail.com. Tilbagekaldelse af dit samtykke vil ikke påvirke lovligheden af behandlingen på grundlag af samtykke, inden det er blevet trukket tilbage. Derudover vil det ikke påvirke nogen behandling, der udføres på anden lovlig basis. Dine rettigheder inkluderer derudover ret til indsigt, ret til berigtigelse, ret til begrænsning af behandling, ret til at gøre indsigelse, ret til dataportabilitet og ret til at indgive en klage til Datatilsynet.

Skulle du have nogle spørgsmål el.l. kan du altid kontakte os på e-mail, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontaktoplysninger

Anna Linn Jewellery

CVR-nummer: 42328049

E-mail: annalinnjewellery@gmail.com

Tlf: 23100831

Adresse: Sølykken 15, 8530 Hjortshøj